Oproep aan inwoners

Foto_bij_blauwe_kader.png
Foto_bij_blauwe_kader.png

Beste inwoners van St. Annaparochie,

Onze gemeenschap staat voor een mooie uitdaging: de toekomst van het bestuur van Plaatselijk Belang St.-Annaparochie versterken en verrijken. We hebben enthousiaste en betrokken mensen nodig om ons draagvlak te verbreden, samenwerkingen te creëren en samen na te denken over een dorpsvisie voor St. Anneparochie. 

 

Waarom jouw inzet belangrijk is:

Een groter en diverser bestuur is essentieel om de uitdagingen en kansen van onze gemeenschap effectief aan te pakken. Door meer mensen te betrekken, kunnen we een breed scala aan ideeën en perspectieven benutten, wat leidt tot betere beslissingen. Onze missie is om van St. Annaparochie een plek te maken waar iedereen zich thuis voelt en trots op is. Dit kunnen we niet alleen bereiken. Daarom roepen we inwoners op om deel te nemen aan het bestuur en de verschillende werkgroepen die we willen opzetten.

 

Werkgroep speeltuinen en biodiversiteit:

Speeltuinen zijn essentiële ontmoetingsplaatsen voor kinderen en gezinnen. De werkgroep speeltuinen doet onderzoek naar de huidige speelplekken en inventariseert welke behoeften er onder de jonge ouders zijn. Het creëren van een mooie grote speelplek centraal in het dorp, zou volgens ons zeer wenselijk zijn. Zodat kinderen met plezier kunnen spelen en ouders laagdrempelig met elkaar in contact kunnen komen.

 

DE werkgroep Biodiversiteit richt zich op het bevorderen van een gezonde en diverse natuur in en rond St.-Anne. Door het aanplanten van inheemse flora en het creëren van habitats voor lokale fauna, dragen we bij aan een duurzaam en groen dorp.

 

Toekomstvisie: 

Wij dromen van een toekomst waarin St.-Annaparochie bloeit als een verbonden, duurzaam en actief dorp. Met een groter bestuur en meer actieve werkgroepen, kunnen we gezamenlijk de schouders eronder zetten om deze visie te realiseren. Doe mee en help ons bouwen aan een sterker, groener en meer verbonden St.-Anne