HET BESTUUR


Hieronder staat het bestuur van Plaatselijk Belang Sint Annaparochie. Zij stellen zich aan u voor. Mocht er een functie vacant zijn en u heeft interesse om ons te helpen, stuur dan meteen een bericht via ons contactformulier. Samen staan we sterk!

bestuur.svg

Voorzitter

Deze functie is vacant

mail.svg

Vice voorzitter

Deze functie is vacant

mail.svg

Penningmeester

Roelof Santing

mail.svg

Secretaris

Erwin Schaap

 

Ik ben het jongste lid in het bestuur van het Plaatselijk Belang Sint Annaparochie. Momenteel heb ik een eigen munthandel en ICT bedrijf. Naast deze dagelijkse zaken ben ik bij het bestuur van het Plaatselijk Belang gegaan, omdat ik naast wonen ook wat wil doen voor het dorp. Nadat ik, uit eigen initiatief, naar de algemene vergadering van het Plaatselijk Belang ben gegaan in mei 2019 ben ik door de noodkreten van het vorige bestuur, bestaande uit maar twee bestuurders, gaan kijken hoe ik kan bijdragen. Nu het bestuur van het Plaatselijk Belang weer bestaat uit een leuk clubje van enthousiaste bestuurders, kunnen we veel gaan organiseren en doen om het doel van het Plaatselijk Belang om als belangenbehartiger voor het dorp actief te zijn! Ik hoop hierbij een steentje bij te dragen door met nieuwe verfrissende ideeën te komen, waardoor het dorp actief blijft. Mijn doel is om het Plaatselijk Belang Sint Anne naar een 2.0 versie te krijgen!

mail.svg

Algemeen bestuurslid

Anneke van der Ploeg

 

Ik ben Anneke van der Ploeg en woon in het mooiste huis van Sint Annaparochie. Deze heb ik de afgelopen jaren verbouwd en hier ben ik erg trots op. Ik werk al jaren in de uitzendbranche.

Vrijwilligerswerk vind ik erg belangrijk; iets kunnen realiseren zonder dat daar een prijskaartje aan komt te hangen. Ik vind het belangrijk om me in te zetten voor een ander. Plaatselijk belang sluit daar mooi op aan. Binnen plaatselijk belang pakken we zaken op voor het dorp op die anders misschien blijven liggen. Wij zetten ons in voor een mooier en beter dorp waar elke inwoner zich thuis voelt.

mail.svg

Algemeen bestuurslid

Deze functie is vacant

mail.svg

Algemeen bestuurslid

Deze functie is vacant

mail.svg

Algemeen bestuurslid

Deze functie is vacant

mail.svg