INSCHRIJVEN LID PLAATSELIJK BELANG

Indien u mee wilt helpen aan het leefbaar houden en het verbeteren van de leefbaarheid in Sint Annaparochie, dan kunt u lid worden van Plaatselijk Belang Sint Annaparochie. Lid worden kan voor maar € 7,50 per jaar. Wanneer u lid wilt worden kunt u het inschrijfformulier hieronder gebruiken of contact opnemen met de secretaris van het Plaatselijk Belang. Wilt u uitschrijven? Vul dan het contactformulier in op de contactpagina.

 
logo.svg

Wat doet het Plaatselijk Belang Sint Annaparochie met uw bijdrage?

Uw bijdrage van jaarlijks slechts €7,50 wordt gebruikt voor de door ons georganiseerde evenementen, realisatie van bijvoorbeeld een speeltuintje, noem het maar op. Alles in het kader van onze missie, visie, strategie en doelstellingen. Enkele voorbeelden van de realisaties van het Plaatselijk Belang zijn:

- Realisatie speeltuin de Keeg
- Realisatie trailerhelling bij de Blikvaart
- Jaarlijkse dorpskrant “de Pot & Pan”
- Realisatie extra schelpenpad naast Smeding
Met uw bijdrage kunnen we de belangrijke schakel zijn tussen de overheidsinstanties zoals de gemeente, andere verenigingen, organisaties en de inwoners en blijven wij sterk staan voor het dorpsbelang!

Wat kunt u doen als lid van het Plaatselijk Belang Sint Annaparochie?

Als lid heeft u inspraak in de vereniging het Plaatselijk Belang Sint Annaparochie.
Plaatselijk Belang Sint Annaparochie heeft jaarlijks een algemene vergadering waar het bestuur verantwoording aflegd over de gedane zaken van het jaar ervoor. Tevens kunt u tussendoor altijd contact met het bestuur opnemen bij klachten/opmerkingen en/of zaken waar het bestuur van het Plaatselijk Belang mee aan de slag kan.

Inschrijven lid Plaatselijk Belang Sint Annaparochie

Naam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Straatnaam *
Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
E-mail *

Extra gegevens

Geboortedatum
Telefoonnummer *
Betaalmogelijkheden *
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.