IJSBAAN SINT ANNAPAROCHIE UPDATES

ijsbaan.jpeg
ijsbaan.jpeg

LAATSTE UPDATE: 15-2-2021 08:00

 

De ijsbaan is weer gesloten vanwege dooiinval.

We hebben afgelopen weekend een mooi weekend lang kunnen genieten van de ijspret. Het was daarom ook gezellig op de ijsbaan!

Namens de ijsbaan bedankt en tot de volgende keer!

 

Overweging:

8-2-2021:

vanavond, 8 februari 2021, is de ijsvloer geïnspecteerd. Helaas is de baan nog niet helemaal dichtgevroren. Bovendien is de kwaliteit van het ijs zeer slecht en het is nog afwachten hoe dat is over 2 dagen is. de ijsvloer groeit ook niet hard. Door de harde wind is de gevoelstemperatuur zeer laag, maar al met al vriest het niet hard, op het moment van inspectie vroor het maar 2 graden. Woensdag gaan we weer kijken hoe de situatie dan is, of het ijs is gegroeid en of we er eventueel met machines op kunnen om iets aan de kwaliteit te doen. Wordt vervolgd....

 

10-2-2021:

Nog geen updates ontvangen, dus de ijsbaan is nog gesloten.

 

11-2-2021

Helaas helaas.... door de toch al slechte kwaliteit van het ijs vanwege ingevroren sneeuw, weinig vorst dus dun ijs en na het nieuwe pak sneeuw van vandaag (10-2) zijn we nog niet veel verder. Morgen (11-2) meten we de dikte van het ijs en gaan we kijken of het vertrouwd is om er op te gaan. Afhankelijk daarvan beslissen we wat we kunnen doen om hopelijk de baan toch open te kunnen doen. wordt dus vervolgd.....

 

12-2-2021:

Vanavond (11-2) is met man en macht gewerkt om de sneeuw van de ijsbaan te vegen om vrijdag vanaf 14.00 uur de ijsbaan te openen. We sluiten de baan om 20.00 uur zodat we kunnen vegen en opruimen en iedereen op tijd weer thuis kan zijn. De baan is geopend voor leden. Ben je geen lid, meld je aan bij de balie en voor 6 Euro ben je met het hele gezin lid.

Op de baan gelden alle coronaregels die op straat ook gelden. Het bestuur van de ijsclub is bevoegd om mensen die zich niet aan de regels houden van de baan te verwijderen.

iedereen heel veel schaatsplezier