19 september: Dijktour Koehool –Lauwersmeer

19 september: Dijktour Koehool –Lauwersmeer 

 

Wetterskip Fryslân verbetert  de Waddenzeedijk tussen buurtschap Koehool (boven Tzummarum) en het Lauwersmeer In augustus informeerden wij u hierover door middel van een nieuwsbrief en online informatiebijeenkomst. Zaterdag 19 september komen wij naar u toe, om ideeën, vragen en wensen die u heeft, tijdens de dijktour, te bespreken. 

 

Locaties 

We gaan naar drie locaties op de route van de dijkversterking, namelijk Wierum, Holwerd en Sint Annaparochie. In deze dorpen staan we u graag te woord en kunt u vragen stellen aan Wetterskip Fryslân, Rijkswaterstaat, Provincie Fryslân, Gemeente Noardeast-Fryslân en Gemeente Waadhoeke.   

 

Programma 

Hieronder treft u de data, locatie en tijden aan, waarop wij aanwezig zijn is voor Sint Annaparochie:  

 

Zaterdag 19 september 14.00 - 17.00 uur Sint Annaparochie, parkeerplaats ‘De Waaie’ 

 

Coronamaatregelen 

We organiseren deze dijktour met inachtneming van de coronamaatregelen. Wij vragen u het hygiëneprotocol in acht te nemen als er contact nodig is: geen handen geven, minimaal 1,5 meter afstand houden en als iemand ziekteverschijnselen heeft, het contact verbreken. Onze medewerkers krijgen uiteraard dezelfde richtlijnen mee en in de stand zal desinfecterende handgel beschikbaar zijn.  

 

Graag tot 19 september! Aanmelden is niet nodig.